torstai 29. maaliskuuta 2012

Kenkäostoksia ja muuta kivaa tiedossa

Yritin eilen etsiä itselleni kevät kenkiä, mutta mitään, ei siis mitään löytynyt. Etsin ihan perusnilkkureita, siroja ja "keväisiä". Kaikissa oli joko talvipohjat, ne sellaset paksut ja iso kuviolliset kumipohjat tai ne oli  muuten vaan tylsiä. Biancossa olisi ollut yhdet kivat, mutta niistäkään ei löytynyt kokoa.
Tänään minulla oli sitten kaikki 30 min aikaa käydä kaupoilla, koska olimme Arton kanssa samalla autolla töissä ja Roope piti hakea viiteen menessä tarhasta. Unohdin eilen käydä katsastamassa Stockkan kenkäosaston, vaikka kävin hypistelemässä laukkuja, joten sinne siis!
Ja mitkä siellä hyllyssä minua odottikaan! Ihanat, nudet korkkarit, jotka oli saatava. Onneksi en eilen tyytynyt mihinkään "no ihan ok" -vaihtoehtoon.


Nämä jalkaan ja viikonlopun rientoihin.
Huomista tässä on odoteltukin jo tovin... lähden parhaan ystäväni Jonnan ja Sannin kanssa (Arton piti lähteä ensin, mutta sillä on illalla luennot yliopistolla) katsomaan The Voice of Finland -lähetystä Turkuun!!! Niin kivaa! Minä ja ystäväni ollaan todellisia faneja :)
Ja vielä tuon the Voice of Finland lähetyksen jälkeen pitäisi mennä ystäviemme tupareihin (siis klo 24-01 aikaan) jatkoille, jonne Arto menee jo illalla. Sanni laitetaan vain taksilla kotiin :)

Joten aika kivaa tiedossa heti viikonlopun alkuun :)

Mukavaa huomista, viikon (toivottavasti) viimeistä työpäivää ja alkavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti