perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lomalle lomps!





Ihanaa loma part 1 alkoi nyt =)
Olen nyt viikon lomalla, sitten olisi kolme viikkoa töitä ja sit oikea loma. Tää on siis vähän kuin lomaharjoitus =)

Tai ehkä paremminkin työloma.. pitäisi laittaa pihaa kuntoon :( (ei yhtään mun juttu), pestä ikkunoita, siivota vaatehuone ym ym. No sitten olisi juhannuksena siistiä ja mukava juhlistaa ystävien kanssa.. Olemme yleensä juhannuksen meillä, välillä vähän isommalla porukalla, välillä pienemmällä. Toivottavasti saadaan tänä vuonna taas porukkaa kasaan =).

Pahoittelen muuten tätä minun bloggailukatkosta. Olen melkein joka ilta leiponut äidilleni kakkuja, pikkuleipiä, piirakoita jne. tämä kesä, kun on erilaisten juhlien aikaa. 
A taas on kaikki illat puolille yöin korjannut paljua juhannukseksi, joten aika joka leipomuksilta on liiennyt, on mennyt Roopen kanssa ja Roopen treeneissä jalkapallokentän laidalla.

Viime viikko oli se joka kesäinen haikeusviikko, kun Sanni matkasi äitinsä luokse isonmeren tuolle puolelle. Ensimmäinen viikko tuntuu aina niin oudolta, kun yksi meistä on poissa. Tänä vuonna Roope on kaivannut Sannia oikein todenteolla, ehkä kun on taas vuoden vanhempi. Kysymykset "koska sanni tulee?" alkoi samana iltana kun Sanni oli lähtenyt :). Sannille isoja haleja sinne kauas <3

On meillä ollut vähän aihetta juhlaankin. Viime viikolla vietettiin Roopen nimppareita ja tällä viikolla Sanni pääsi lukioon, jonne eniten halusikin. Toki, ei sitä tarvinnut edes epäillä, etteikö pääsisi, kun tytön keskiarvo lähentelee 10. Meidän professori =)

Nyt lupaan, että päivityksiä putkahtelee tänne useammin!


Aurinkoista viikonloppua!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti