lauantai 20. lokakuuta 2012

Hullujen päivien löytöjä..

Hulluista päivistä on jo aikaa, mutta nyt vasta saan kerrottua mitä sieltä jäi käteen. Aika vähän tällä kertaa.. Olen yleensä saanut tosi hyvin ostettua sieltä jo valmiiksi joululahjoja, mutta tänä vuonna saalis jäi aika pieneksi. 

Paras löytö itselle oli ehdottomasti Henry Lloyd mekko. Tykkään siitä ihan hirveästi. Olen vielä syksyn yrittänyt etsiä neulemekkoa, joka menisi hyvin tällä pienellä vauvavatsallakin, ja tuo HL mekko on kyllä loistava. Kuvaa en mekosta nyt saanut, koska se on ollut niin kovassa käytössä, että on tällä hetkellä pyykissä.
Kotiin löytyi taas vakio-ostos; Gantin kylpy- ja käsipyyhkeitä. Harmi vaan, että vaikka olin ensimmäisten joukossa (hullu minä!) harmaita kylpypyyhkeitä sain vain kaksi, otin sitten kaksi valkoista niiden lisäksi. Onneksi valkoisissa oli kanttaukset harmaalla (ja harmaissa päinvastoin), niin menettelee yhdessä.



Sanni löytyi kivat Vagabondin nilkkurit, Roopelle ne perinteiset Benettonin paidat ja college housut. Noita paitoja tuli taas hamstrattua vähän joulupaketteihinkin. 
Siinähän ne suuret ostokset sitten melkein olikin. Muutamia muita pikkujuttuja, muttei mitään kovin ihmeellistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti