maanantai 15. heinäkuuta 2013

Lomareissulla

Terveisiä Tanskasta ja Ruotsista =)
Teimme poikien kanssa ex tempore reissun Tanskan Legolandiaan, Kööpenhaminaan ja Tukholmaan. Joo, ihan oikein luitte; Tukholmaan. Kasattiin oikein road trip =) muutaman päivän varoitusajalla ja hauska reissu tulikin!



Seitsemän vuotias poikammehan on varsinainen legofanaatiko. Meiltä löytyy, ainakin minun mielstäni, miljoonittain legopalasia, aluksia, ukkoja jne jne. Mutta niitä ei ole koskaan kuulemma tarpeeksi. Talvella menimme lupailemaan hänelle mieheni kanssa, että kun isi menee kesäkuussa Englantiin työreissulle, voisimme me lähteä mukaan ja mennä Windsoriin Legolandiaan. Matkan aikataulu oli kuitenkin niin tiukka, ettei Legoland oikein sopinut systeemeihin tuolloin. 

Aluksi meidän ei pitänyt tehdä mitään isompaa kesälomareissua, mutta matkakuume sai taas vallan =). Itse en halunnut lähteä tuon puolivuotiaan kanssa etelään ja kun nuo lähikohteet Tallinna ja Tukholma on koluttu joka kesä, niin rupesin "suostuttelemaan" miestä tälle Legolandia reissulle. Hän sitten halusi siihen vähän extremeä; tuon kierroksen Ruotsin kautta. Joka oli kyllä tosi kiva!

Lensimme sunnuntaina Kööpenhaminaan, josta ajoimme vielä illalla n 80 km Soroon. Maanantai aamuna jatkoimme matkaamme Legolandiaan. Yövyimme parinkymmenen km päässä Vejlessä, koska suurin osa lähempänä olevista majoituksista, näin nopealla aikataululla, ovat joko ihan hirveän kalliita tai täyteen buukattuja. Mutta ihan ok vaihtoehto tuokin oli, eikä välimatka haitannut.
Tiistai aamuna starttasimme taas uuden Legolandia päivä käyntiin =). 
Illalla ajelimme takaisin Kööpenhaminaan, josta lensimme torstai aamusta Tukholmaan ja sieltä yölaivalla Suomeen. 




Kööpenhaminan majapaikkamme


Kööpenhaminan Tivolista


=)

Melkoinen road trip, mutta kaikki meni niin loistavasti, jopa tuon vauvan kanssa!
... niin, ja matkalaukullisen poika raahasi taas lisää legoja =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti