tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kevät

Viime viikko kului takaisin arkeen totuttautumisessa. Kotiuduttiin Ylläkseltä mahtavan viikon jälkeen. Alkuviikosta tuntui jotenkin tyhjältä, kun olimmekin vaan oman perheen kesken. Oli niin kivaa viettää viikko ihanien ystävien kanssa. <3
Myös mies palasi töihin isyyslomansa (ja talvilomansa) jälkeen,  joka on taas aikatauluttanut minun päiviäni ihan erilailla. Aamulla pitää kahden pojan voimin lähteä viemään esikoista eskariin (ja olla siellä n. 8.30 mennessä) ja taas puolilta päiviltä hakea poika sieltä.. Minimies luo välillä vähän paineita tuohon "ehtimiseen" =)

Aloitin muuten viime viikolla treenailutkin uudelleen =). Jos saisi itseään edes jonkinlaiseen kesäkuntoon.. Olen ihan tyytyväinen viime viikon panostukseeni (aloitin tiistaina); 2 x body pump 60 min, 1 x spinning 1 h 15 min. Mutta tällä viikolla pitäisi kyllä vielä petrata parilla treenillä ja seuraavan kerran on lupa herkutella vappuna, joten jos tällä nyt päästään vähän alkuun =). Tuntuu muuten ihan mielttömältä treenata taas kunnolla, eikä millään malttaisi jättää päiviä väliin.

Viikonloppuna, kun nukutin ulkona tuota meidän 3 kk ikään ehtinyttä pikkumiestä, bongasin jo ihka oikean kevään merkinkin... Ihanaa! Kyllä se (kevät ja) kesä sieltä tulee!
Ja viikon päästä on jo vappukin!






Ihanaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti