perjantai 22. elokuuta 2014

Halipatsuipat

Mihin tämä aika menee??
Edellisestä blogipäivityksestä ikuisuus =( , työt kolkuttaa ovella, koulut ovat alkaneet ja tuo pikkumies aloittaa tarhan kuun lopulla.

Blogi on kolkutellut mieltä lähestulkoon päivittäin, niin paljon sanottavaa, mutta niin vähän aikaa. Ihana ystäväni Heli kyseli jo alkukeväästä missä bloggaukseni viipyvät =). Kiitos Heli <3
Alkuvuotemme on ollut melkoisen raskas. Molemmat mummuni nukkuivat pois 4,5 kk sisään ja siihen väliin mahtuu vielä läheisen iso-tätini poismeno. Tottakai, on ymmärrettävää, että vanhat ihmiset täältä joutuvat lähtemään, mutta luopuminen on aina niin vaikeaa. <3

Mutta iloisempiin juttuihin =)
Talvi-kevät ja kesä ovat hurahtaneet sellaisella vauhdilla, että itseänikin vähän hirvittää. Junioristamme on kasvanut varsinainen menijä. Hän oppi kävelemään 10 kk vanhana ja vauhtia on riittänyt siitä saakka. Aamulla, kun silmät aukeavat (ja ne aukeavat liian aikaisin =) ), niin heti mennään. Niin erilainen tapaus kuin tuo vähän isompi mies.

Kesäkuun alussa vietimme kaksi viikkoa jenkeissä. Sannihan oli siellä vaihto-oppilaana
Raleighssa North Carolinessa. Kävimme hänen luonaan tutustumassa ihanaan host-perheeseen sekä katsomassa paikkoja ja aluetta missä hän vuotensa oli viettänyt.
Samalla reissulla tuli käytyä myös Orlandossa sekä Miamissa. Kirjoittelen näistä lisää sitten erikseen.

Kiitos teille ihanat ystäväni, jotka ovat käyneet täällä kurkkimassa, vaikka täällä on ollut vain vanhoja juttuja. Eiköhän se taas tästä =)




Kuva Antonin 1 v. kuvista
Valokuvaajana ihana  Taija Dündar
(joka otti joulukorttikuvatkin)


1 kommentti:

  1. Tosi kiva tää sun blogi! Ajattelin linkittää myös omani. Oma blogini on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

    http://bytiahenriikka.blogspot.fi

    VastaaPoista