tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulukorttikuvausta

Lauantaina suuntasin poikien kanssa kohti Hatanpään Arboretumia jouluisia kuvia ottamaan. Kuvaajana toimi vanha opiskelukaverini, joka tällä hetkellä opiskelee valokuvausta. 

Pariin otteeseen ehdimme jo vaihtamaan päivää, koska kaverini vahti kuin haukka forecan sääennusteita. Se kyllä kannatti, koska ilma oli mitä mainioin kuvaamiseen, no ehkä lunta olisi saanut olla vähän enemmän.

Kaverillani oli vaikka miten paljon ihanaa rekvisiittaa mukanaan. Mutta kuten Murphyn laki edellyttää, kaikki ei todellakaan mene aina niin kuin kuvittelee, varsinkin kun kyseessä on 7v ja 10 kk vanhat pojat. Tai oikeastaan tuosta 7v kullannupustani olin enemmän kuin ylpeä tuon lauantain osalta. Hän, joka yleensä ei halua, ei suostu, ei käy, olikin pelkkää aurinkoa. Poseerasi ja kertoili juttujaan reippaasti kaverini kanssa. I don´t get it! =)
Mutta mitä tekeekään tämä 10 kk poika. Ei nuku päiväunia ennen kuvauksia (vaikka juuri olimme suunnitelleet niin, että hän ehtii nukkua ne ja on sitten pirteä), vain huutaa, vängertää ja kiukuttelee. 
Ainoastaan piparkakku auttoi.. Joten meillä syödään nyt piparia nyt vähän joka kuvassa =)

Itse hypin hikipäässä kuvaamisen ajan ja yritin hauskuuttaa poikia. Ajattelin aikaisemmin, että ehtisin napsia myös itse kameralla kuvia, mutta se jäin muutamaan, ihan väärillä säädöillä ja heilahtaneeseen kuvaan. Puhelimella sain pari vähän sinnepäin kuvaa.

Nyt kuvat ovat jo valmiina dropboxissa, jonne kaverini ne on lähettänyt. Niin kihelmöisi katsoa niitä, mutta salasana on miehelläni ja hän on Helsingissä. Pitää vielä pari tuntia odottaa, että saan hänet puhelimella kiinni ja pääsen kuvia katsomaan =).

Pää pursuaa niin kivoja kuvausideoita lauantain jäljiltä ja se vähän kadoksissa ollut kuvaus innostus ja kameran opettelu on taas täällä =)

Mukavaa pakkasviikkoa ja joulun odotusta! <3Tämä niitä puhelimella räpsästyjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti