torstai 21. marraskuuta 2013

Boot Camp startti

Joo-o, alkoi! Huh huh! 
Eilen oli siis ensimmäinen kerta tästä neljän viikon rutistuksesta. Aiemmin ekalla tunnilla on punnittu ja Dean on ohjeistanut ruokavalion ja kertonut vähän tulevista viikoista. Nyt pidetiin vain nopea briiffaus, käynti puntarilla ja sitten aloitettiin ekalla treenillä.

Olen koko ajan sanonut, että treenit oli kauheita. Mutta kyllä aika on kullannut muistoja, en muistanut todellakaan, että se on noin kauheaa. Dean sanoikin alkuun, että uusille BC tulee olemaan shokki. =)

Eilen treenattiin HIIT (High Intensity Interval Trainig) systeemillä. Alkubriiffaulsen takia treenattiin VAIN 40 min. Vähän heikossa muistissa on kuinka monta kierrosta tehtiin ja osa liikkeistäkin on hämärän peitossa. Mutta suurinpiirein näin mentiin: 6 erilaista hyppyä (mm. X-hypyt, vuorikiipeilijät, kyykyt, sivulle polvennosto x molemmat puolet, polvennostojuoksu/-hyppy) x jokaista 30 sekunttia x 3 kierrosta, sitten 30 sekunttia taukoa ja uudelleen. Näitä kolmen kierroksen settejä tehtiin neljä (?).
Sitten seuraavaan hyppysarjaan jossa oli mm slalom-hyppyjä (käsi maahan), ym ym. Kaikkiaan näitä erilaisia hyppysarjoja oli neljä. Ja lopuksi vatsalihassetti. 

Kovaa treeniä! Jossain vaiheessa tuntui siltä, että ei vaan pysty, mutta ihmeellisesti sitä vaan pystyy. Toki eihän se enää loppusarjoissa kovin "vauhdikasta" ollut mut en luovuttanut! 

Miten sitä sitten lähtee uudelleen mukaan, vaikka tietää kuinka kauheaa rääkkiä se on? Jaa-a! Itseäni ehkä motivoi viime kertaiset tulokset mitä sain aikaan. Kroppa muokkautui lyhyessä ajassa ja paino putosi. Ja se fiilis tuollaiset treenin jälkeen! Se on mahtava, jota ei voi sanoin kuvata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti