keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Lastenvaatekutsut

Olen tunnettu ystäväpiirissäni siitä, että järjestän mielelläni lastenvaatekutsuja, joka kevät ja syksy ja välillä vähän useamminkin. Jotkut ystävistäni jo soittavatkin ja kysyvätkin, että milloinkas taas pidät ne ja ne kutsut, olisi tilattavaa =). Kuten viime aikaisista postauksista voikin huomata, rakastan järjestää juhlia, kattaa, kutsua ystäviä syömään tai istumaan iltaa. 
Järjestin pari viikkoa sitten Pomp de Lux -lastenvaatekutsut. Vuosi sitten tutustuin kyseisen merkkiin ja olin myyty. Kerrankin, varsinkin, pojille löytyy kauniita vaatteita. 
Juhlien järjestämisen ohella rakastan myös lastenvaatteita ja pukea lapseni nätisti. Vaikka pidänkin yli kaiken lasten merkkivaatteista, niin minulle ei tuota laisinkaan ongelmaa ostaa vaatteita myöskään H&M:ltä tai vaikkapa Prismasta. Jotenkin vaan tuntuu, että vaatteet ovat aina (nimenomaan poikien vaatteet) mustaa, hirviön kuvia, pääkalloja tms. Ok, nekin ovat jossain määrin ihan kivoja ja poikien mieleen, mutta ei todellakaan aina. 

Pomp de Luxilta löytyy vaatteista ihanissa väreissä tytöille ja pojille, koossa 80-152 cm. Vaatteet on jaoteltu tytöt, pienet tytöt, pojat ja pienet pojat. Ja mikä parasta, kun meiltäkin löytyy tuo isompi  ja pienepi poika, mallistosta löytyy samanlaisia vaatteita molemmille. On ihanaa, varsinkin juhliin, laittaa pojille samanlaiset asut =). Ainoa miinus mielestäni on, että vaattet lähtevät vasta tuosta 80 cm, mutta onneksi tuo meidän pikkumies lähestyy hurjaa vauhtia tuota kokoa, niin päästään käyttämään jo varastoon ostettuja vaatteita.

Jos siis Pomp de Lux ei ole tuttu, käykää ihmeessä tutustumassa täällä. Kohta alkaa alennusmyynnitkin =)


Vaatteista löytyi vain yksi kuva..


...kun taas pöytää oli kuvattu urakalla =)


pikapikaa kyhätty koriste kakkuun (ja on sen näköinenkin =))








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti