sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

6 viikon loppuhuipennus

Kaikki hyvä loppuu aikaan ja niin meidän 6 vkon hirmutreeni, Boot Camp:kin.
Keskiviikkona piti jo himmailla, lähinnä kai katsoa tuloksia ym, mutta Deanin "lahjana", tehtiin vielä aivan hullutreeni. Ikävä on jo nyt noita keskiviikko- ja sunnuntai-iltoja, vaikkakin aina kotoa lähtiessä oli pelon sekainen fiilis, miten hirveä tunti taas on. Mutta se fiilis treenien jälkeen :) :)

Boot Camp koostui tiukasta ruokavaliosta (green faces) ja vielä tiukemmasta treenistä. Oikeesti vaikka minullakin sitä urheilu- ja treenitaustaa on (no joo joo, on siitä sata vuotta), oli noi treenit ihan omaa luokkaa. Esimerkkinä X-fit treenit, joissa ajattelin puolessa välissä, kun en ollut oikein tarkkaan Deania kuunnellut alussa, että luojan kiitos tämä on ohi, ja siis oikeesti olimme puolessa välissä. Ystäväni Sari sanoi tuosta treenikerrasta, että viimeinen kaksi kierrosta mentiin oksennus suussa, itse en taida muistaa kolmesta viimeistä kierroksesta mitään :).
X-fitissä oli neljä liikettä, joita tehtiin 1 min kerralla, ei taukoa. (Yritän kuvailla liikkeet, kun en tiedä oikeita nimiä niille); 1. maastaveto (kyykky) niin, että tanko "kolahti" maahan (n. 15 kg. tangolla), 2. rinnalle veto ja työntö ylös (n. 8-10 kg tangolla), 3. hyppyjä;  hyppy punnerrusasentoon - hyppy kyykkyyn - hyppy ylös, 4. kahvakuulan "heilautus (n. 8 kg). Tämän setin jälkeen 30 sek. tauko ja uudestaan. Tällä systeemillä mentiin 5 kierrosta, sitten 2 min taukoa ja sama 5 kierrosta uudelleen. :) Melkoista menoa! Miltäs muuten kuulostaa tunnin kestävä, ilman taukoja tehty hyppytreeni? :)

Ruokavalio Green faces on nimensäkin mukaan todella vihreää, ja sitä se myös oli todellisuudessa :). Eli pääperiaate on, että voit syödä lihaa/kalaa/kanaa, kananmunia, ja vihreitä kasviksia, vettä ja vihreää teetä. Ja siinä se :), helppoa vai mitä :)Voitte uskoa, että kana ihan vähän tökki (kun en punasita lihaa syö) ja salaattikin..

No, mutta mikä tärkeintä, mitä jäi käteen.. Mieletön fiilis! Innostus taas treenaamiseen! Ja mikä parasta; -10,4 kg!! Mun ja Arton "vedonlyöntipunnitus" oli torstai aamuna. Keskiviikkoaamuna minulta puuttui vielä 600 g. Pieni varmistus oli keskiviikko iltana tehtävä, jotta 10 kg meni rikki :) Tainan ja Deanin neuvoja noudattaen, viimeisen treenin jälkeen en juonut enkä syönyt :/ (oli melko hirveää, koska tyttöjen kanssa kävimme vielä saunassa), mutta se T O I M I!

Mieletön matka tämä 6 viikkonen :). Huippuja treenejä, mieletöntä kannustusta ja tukea!
Meitä oli Ylöjärveltä 4 tytön porukka ja yhteensä meiltä taisi lähteä painoa n. 30 kg! Eikä me nyt mitään jättiläisiä olla.
Olemme niin tyytyväisiä toki itseemme, mutta myös Deaniin, joka meidät "piiskasi" näihin tuloksiin.
Teimmekin Deanille ja Tainalle pienen kiitoksen, jonka keskiviikkona heille annoimme.


Aivan mielettömiä ihmisiä nämä kaksi tehopakkausta, jotka tämän Boot Campin järjesti. Iso kiitos vielä Taina ja Dean.


p.s. te, jotka käytte treenaamassa esim. Fressissä, kannattaa testata Dean Carrollin body pump ;), tsemppiä siihen :)


2 kommenttia:

  1. Kiitos! Niin kyllä on, ihan kaikella tapaa :) Boot Camp oli mieletön, tulokset vielä mielettömämpiä ja sain vielä uusia ystäviä :)

    VastaaPoista
  2. Hyvähyvä Susse!!
    -Miia

    VastaaPoista