lauantai 14. huhtikuuta 2012

Perjantai fiiliksistä

Anteeksi tämä blogihiljaisuus!! Viikko on mennyt taas niin etten ole kuin kotona ehtinyt kääntymään. Olen ollut ylitöissä ja treenaamassa ja Roopen breakdance treeneissä..
Kotikin on ihan kauheassa kunnossa, kun koko viikkona ei ole oikein kotihommia ehtinyt tekeen. 
Eilen piti niin olla siivouspäivä. Haluaisin et aina viikonlopuksi olisi siistiä, joten yritän aina torstaina tai perjantaina saada kämpän siivotuksi. Minusta on vaan mukavampi löhöhtää sohvalle, kun koti on kunnossa.
Mut kun... postilaatikkoon oli napsahtanut Hullujen päivien-katalogi. Mut kun... satoi vettä niin hirveästi, etten raaskinut Sannia laittaan meneen treeneihin Nokialle skootterilla, vaan vein sen autolla. Mut kun... ihana kummipoika tuli yökylään. Mut kun... ei ollut oikein aikaa ennenkuin the Voice of Finland alkoi ja se pitää katsoa aina ihan rauhassa..

No joo, siis mun aika kului siellä sohvan nurkassa HP- luettelon kanssa, nautiskellen vihreästä teestä (Boot campin sanelema juttu, mutta joka alkaa oleen oikeesti mun lempparijuomaa) ja fiilistellen Voice of Finlandia. 

Roope on aina ihan fiiliksissä, kun Daniel on meillä. Daniel on kohta 9v, ja ollut aina Roopen idoli. Niin ja meno on sen mukaista, kun kaikki pitää apinoida Danielilta :). Nukkumaan meno olikin sitten taas sellainen episodi, kun pojat vaan hekottivat joka jutulle :) :). Mutta niin kivaa kun tuo kummipoika vielä viihtyy Roopen kanssa...  ja tätsynkin kanssa :)

Mutta nyt mulle koittaa ihana hemmottelutunti. Lähden nimittäin ripsihuoltoon ja Sanni jää tänne poikien kanssa :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti