maanantai 20. helmikuuta 2012

Loistolöydöt Snö of Sweden -koruja

Piipahdin viime viikolla Koskikeskuksen Timanttisilla tarkoituksenani ostaa lahjaksi Nomination rannekkeeseen palanen ja kysyäkseni uutta ranneketta Guessin kellooni.
Olen saanut kellon mieheltäni pari vuotta sitten joululahjaksi. Hän osti sen jenkeistä tuttavan kautta, mutta kello tuli vääränlaisella rannekkeella. Ranneke on muovia tms. ja tummat paidat ovat värjänneet sen ihan vihertävän harmaaksi :(. Tykkään kellosta ihan hirveästi ja haluaisin siihen metallirannekkeen. Timanttisilla ko. kelloa on myynnissä, toki sielläkin erilaisella rannekkeella. Ystävälliset myyjätytöt kuitenkin lupasivat asiaa maahantuojalta selvittää. 

Illalla sain kuitenkin tekstiviestin, ettei maahantuojalta saa metalliranneketta ko. kelloon :(. Onko kellään mitään loistoideaa, mistä rannekkeen löytäisin??


Kello parkani, tästäkin näkee miten ranneke on värjäytynyt :(

No mutta ei kaikki kuitenkaan mennyt mönkään. Sain kivan Nomination palan lahjapakettiin ja mikä parasta löysin itselleni pari ihanaa Snö of Sweden koruja -40 % alennuksella!
Mitäänhän ei pitänyt itselle ostaa, kun se Tukholman shopshop reissukin on jo ihan ihan ihan just. Mutta en voinut noita ihanuuksia sinnekään jättää :)



Tuon leveän rannekorun ostin jo joulun alla, mutta myös senkin -40 % :)

Koruja oli vielä paljon jäljellä, joten jos kiinnostaa, niin kannattaa mennä katsomaan. 
Eikös ole ihania! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti