keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pala ostoskassien sisältöä

Lupasin tuossa taannoin, että voisin tehdä kurkistusbloggauksen Tukholman tuliaisiin. Parhaat ihanuuudet nyt kuvailin tänne. Osa on vähän rypistynyt kotiinkuljetuksessa, mutta toivottavasti annatte anteeksi :)
Pari Roopen paitaa on jo ennättänyt pesukoneeseen, kun mm. Zaran Sonic t-paita piti saada heti sunnuntai-iltana päälle. Ja myöskin Roopen COSilta ostamani pitkähiainen t-paita on jossain pyykkivuoren keskellä.


Vasemmalla COSin ihanuus, edestä hieman lyhyempi kuin takaa. Ei ole päällä ollankaan näin säkki, kuin kuvassa näyttää. Iiihana kesäpaita!
Oikealla Zaran punainen paita, jossa syvä "kaula-aukko" kullanvärisillä hakasilla. Vähän vierastin tuota punaista, kun vaatekaappini on suurimalta osin beigeä, vaaleansinistä, tummansinistä ja mustaa.. mutta oli aikas ihanan näköinen päällä :)



Miehelle Zarasta kesäksi ihanan pehmeä ja rento farkkupaita. Sopi aivan mielettömän hyvin hänelle :)
Ja minä niin rakastan noita "kyynärpääpaikkoja".



Ja viimeisimpänä, muttei lainkaan vähäisempänä kurkistus Roopen pariin tuliaiseen. Molemmat ovat Zarasta. Minä niin rakastan Zaran lastenvaatteita.
Tuo merimieshenkinen neule oli niin ihana, että se jäi heti käteeni. Ja tuota vihreää neuletakkia haettiin paristakin eri Zarasta, kun siitä ei ollut kokoja. En ole kovinkaan vihreän ystävä, mutta nyt tämän kevään vihreät ovat niin karkkeja, ettei niitä voi vastustaa. Roope sai jo synttärilahjaksi kummitädiltään vihreät farkut kevääksi, nyt sitten piti ostaa vielä neule :)


Sannille ei tälläkertaa löytynyt vaatetuliaisia. Välillä löydän hänelle helposti vaatteita ja välillä tuntuu etten löydä millään :(. Nykyään hän vielä niin tarkka vaatteistaan, ettei mikä tahansa "kelpaa". No, pitänee mennä täällä kaupoille Sannin kanssa.

Tällaisia herkkupaloja kasseista löytyi. Mitäs tykkäsitte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti