torstai 16. helmikuuta 2012

Purkkeja ja purnukoita

Paras ystäväni on ehkä maailman paras bongailemaan uusia meikkejä, rasvoja, hajuvesiä ja kaikkia muita meidän tyttöjen ihanuushömpötyksiä.
Muutama vuosi sitten hän löysi Bare Mineralsin ja niitä purnukoita sitten raahattiin New Yorkista saakka. Hurahdin tuolloin täysin noihin meikkeihin.
Nyt vähän aikaa sitten huomasin Kicksin kanttislehdessä, etta sarjaan on tullut myös kasvovoiteita ja -puhdistusaineita, tai en tiedä koska niitä sarjaan on tullut, mutta minulle ne olivat uusi tuttavuus. Niitä oli siis pakko saada! Tilasin itselleni puhdistusaineen (purifying facial cleanser) ja kasvovoiteen (purely nourishing cream) sekä 15 v tytärpuolelleni vaahtoavan puhdistusaineen (deep cleansing foam), joka kuulemma ei vaahtoa, mutta toimii muuten.

Ihan mielettömän hyviä jokaikinen. Toki en koskaan ole kärsinyt mistään ongelmaihosta, mutta oikeasti tuntuu, että ihoni hengittää! Olen myyty!

Tilasin tällä kertaa nämä beautybay.com:ista, eikä hinta huimannut päätä. Puhdistus aineet taisivat olla about 15-20 €/kpl  ja voide about 25 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti