maanantai 27. helmikuuta 2012

Tukholma

Oi, oi, oi, oli niin kiva reissu. Tukholma vaan on niin ihana kaupunki :).

Reissu siis sujui nauraen, hyvin syöden ja shoppaillen. Tukholmassa oli jo ihan kevät, lunta ei juuri missään! Eilen tuntui kuin olisi palannut pohjoisnavalle, kun tultiin Helsinkiin. Lunta oli hirveästi (verraten Tukholmaan) ja puhalsi NIIN kylmä tuuli.
Ainoa mikä vähän lannisti lauantaina Tukholmassa, oli pieni vesisade ja kävelystä kipeät jalat. Kipiteltiin aikaslailla :)




     Näkymää Silja Serenaden 11. kerroksen hyttimme ikkunasta

 Perjantai-illalta Bistro Maximesta 



Aamupalalta Bistro Maximesta.. kohta ollaan perillä


  

Biblioteksgatanilla 

Toinen haluaa Alman ja toinen Neverfullin.. Vielä ne jäivät kauppaan.. 



Shoppailun tulosta :)



Lauantai aamuna suuntasimme Östermalmin suuntaan. Ostokset tosin jäivät pitkälti Zaran ja COSin varaan. Zaraan oli tullut aivan ihastuttava kevätmallisto. COSista jäi mieltä vähän kaihertamaan ihana vaalean ruskea clutch.. Miehen sisko on kyllä tällä viikolla lähdössä Ruotsiin, että joskos tuottaisi sen.. :)
NK:lla oli ihania DKNY:n laukkuja, sellaisia "mun ruskeita" (vaalean ruskea/konjakki), mut ne jäi sinne, koska samaa mallistoa löytyi mm. Helsingin Stockmannilta. (josta paluumatkalla löytyi ihana Michael Korsin kevätkassikin..)

Laivan kosmetiikka kaupassa kävin ehkä reissun suurimman kädenväännön tuon kuvassa olevan Valentinon Valentina hajuveden ja Paco Rabannen Lady Millionin välillä. Tähän päädyin. Lady Million sitten seuraavaksi :)

Salvador Dalin tuoksu on tuliainen Sannille. Ihana kukkaistuoksu teinitytölle. Myös tuo Clarinsin ripsiväri on Sannille.

Näytän ostoskassien sisällön toisena päivänä :)


 Junamatka kohti Tamperetta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti