tiistai 20. maaliskuuta 2012

Finlaysonin Poistopäivät :)

Oi, oi, oi perjantaina alkaa Finlaysonin poistopäivät!! Heti töiden jälkeen pitää rynnnätä Pyynikille Pop up -myymälään :)

Kun olin pieni, meillä kotona oli kaikki Finlaysonia, niin kuin varmaan monessa muussakin tamperelaisessa perheessä. Ja kuten monessa muussakin perheessä, iso-pappani oli ollut Finlaysonin tehtaassa töissä. Iso-mummuni ei varmasti olisi laittanut mitään muuta lakanoita sänkyynsä tai käyttänyt muita pyyhkeitä kuin Finlaysonin, eikä kyllä olisi mummu tai äitikään.
Itselläni on mennyt monta vuotta, etten ole ostanut oikein muita tuoteita kuin Muumi-lakanoita. Mutta kun viime vuonna näin Optinen omena -lakanat, tuli nii-in lapsuusaika mieleen. Meillä oli kotona, kun olin pieni, nuo samat lakanat oranssisena :). Ihanat! Toivottavasti Optisia omenoita löytyisi vaikka Poistopäiviltä. Voisi ostaa vaikka koko perheelle, Sannille punaiset, Roopelle siniset ja meille mustat :).
Meinaan kyllä hankkia varastoon vähän "lahjojakin", kun tässä keväällä on niin paljon synttäreitä.

Nyt olen siis taas hurahtaut näihin Finlaysonin tuotteisiin. Viimeisin hankintani ovat Silmu -käsipyyhkeet (vaaleanpunaiset ja vaalean harmaat). Aivan mielettömän pehmeät ja kuivaavat heti. Uusissa pyyhkeissä on ärsyttävää, että vasta monen pesukerran jälkeen niihin oikeasti voi kuivata. Nämä Silmut haluan kyllä kylpypyyhkeinäkin!




Roopen synttäreille ostin Muffinssi -kangasta, josta anoppini ompeli minulle pöytäliinan. Minusta tuo on niin syötävän suloinen lapsen synttäreille. Eikös vain?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti