keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Treeniä ja kuuria

Maanantaina se sitten alkoi, "kesäksi kuntoon kuuri".
Kuten jo kerroinkin, muruseni asetti minulle sellaisen kannustimen, että teen kyllä kaikkeni :)

Olen tuskaillut "varkain" tulleiden lisäkilojen kanssa. En ole koskaan ollut mikään supersuper laiha, mutta olen ollut "kuosissa". Parikymppiseen saakka kilpailin joukkueurheilussa, sitten pidin muutaman rauhallisen vuoden, kunnes innostuin spinningistä ja salilla käymisestä.. Treenasin hullusti. No, sitten löytyi mies, syntyi lapsi, oli epäsäännöllinen työ jne. Hyviä verukkeita kaikki :)

Nyt sitten päätin, että kuntoon on päästävä ja eroon kiloista! Toissa päivänä aloitin "vähähiilihydraattisen kuurin". Ystäväni Sari sai minut houkuteltua tai paremminkin yllytettyä viime viikolla ilmoittautumaan Bootcamp treeniin ja sinne ollaan nyt sitten sunnuntaina menossa. Treenejä on 2 krt viikossa 6 vkon ajan, lisäksi on ravintoneuvontaa, punnitusta ja treenineuvontaa :) Saas nähdä miten mun käy. Pitänee varmaan yrittää ehtiä lenkille vielä ennen sunnuntaita..

Infoan teitä sitten kevään aikana miten mun käy ja pääsenkö tavoitteisiini.. :)




... niin ja se mun pikku porkkana on kesäloma, tai loma kohde, jonka saan päättää :) Ja lähimmät ystävät tietävät heti mitä se tarkoittaa.. (siis jos "kuntoon" päästään.. ja  jos en pääse, lähdetään kuulemma Kaarinaan :) ...)



In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothing you can't do
Now you're in New York
These street will make you feel brand new
Big lights will inspire you
Hear it for New York!




4 kommenttia:

  1. Tsemppiä Susse! Täällä kamppaillaan saman ongelman kanssa, joten hengessä ollaan mukana :)
    -Miia

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tsemppiä myös sinne! :):)
    Kiva kun tulit poikkeen täällä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Riikka! Taitaa olla A:lla oma lehmä ojassa, vaimo on liian lihava ;) ;)

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti innostut ja onnistut, palkinto mitä mahtavin :D
    Meikä koittaa kans saada jostain sen innon joka syksyllä oli, kuus-seitsemän kiloo lähti mut Lontoon reissulla jälkeen annoin itselleni luvan nauttia ja siitähän se sitten lähti.. plus kolmisen kiloa tullut takaisin joten nyt eikun niskalenkkiote itsestä ja kevättä kohti...Kunpa olis mullekin joku matkaa lupaamassa, vaikka sinne Kaarinaan :D
    t:Päivi

    VastaaPoista