sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

"Kuudes kohde"

Pari viikkoa poikkesin Citymarketiin kauppaan. Kummisetäni on sairaalassa, joten ajattelin, että käyn kurkkaamassa onko siellä mitään kirjaa, minkä voisin hänelle viedä sairaalaan, jotta aika kuluisi paremmin.
Löysin hänelle kirjan, mutta uusien kirjojen hyllyssä oli myös yksi kirja, joka minun piti heti saada. James Pattersonin "Paha Mary". Rakastan Pattersonin kirjoja, ja olenkin lukenut ne kaikki, mitä on suomennettu. En tykkää lukea kirjoja englanniksi, ehkä siksi, että haluan lukemisen olla ns. vaivatonta ja kevyttä.
Ja nyt sitten kun huomasin, että yksi uusi on suomennettu, se oli pakko ostaa. 
Pidän jännityskirjoista, joissa tapahtuu kokoajan. En ole mikään himolukija, mutta välillä tulee kausia, kirjoja menee nopeaan tahtiin monta. Välillä saattaa taas mennä kuukausia, ettei lukeminen kiinnosta yhtään. Tämä herra Patterson on ollut niitä kirjailijoita, jonka kirjoja on mennyt nopeasti montakin, samoin kuin Liza Marklundin (kun vihdoin ystäväni "painostuksesta" aloitin) ja Stieg Larssonin trilogia.
Ahmin tuon "Paha Maryn" Tukholman reissulla ja loman alkajaisiksi. Meinasi tulla jo epätoivo, että taas menee aikaa, ennenkuin ilmestyy uusi kirja.. mutta mikä ilo ja onni olikaan, kun huomasin kirjan takakannesta, että myös toinen kirja on ilmestynyt :)
Sain tuon toisen kirjan metsästettyä Nokian kirjastosta ns. VIP-lainoista, jotka voidaan lainata viikoksi kerrallaan. Meidän Sanni pelaa Nokialla koripalloa ja samalla, kun haimme Sannia treeneistä, hain myös kirjan :)




Oli pakko laittaa vielä noista eilen ostetuista tupaaneista kuva, kun ne on niin ihania!
Ja nyt äkkiä sänkyyn, kun silmät pysyy vielä auki... pakko lukea vielä muutama sivu :)



Hyvää yötä ja kauniita unia!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti