keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Polarn O. Pyretin ihanat vaatteet

Ystäväni Laura tutustutti minut Polarn O. Pyretiin, kun meidän Roope oli vauva. Roope oli 6 vkon ikäinen, kun ensimmäisen kerran matkustimme Lauran luokse Espooseen, jossa Laura tuolloin asui, ja tuolloin mentiin sitten Kampin PO.P:iin. Muistan vielä, kun ostin Roopelle valkoisen kietaisubodyn, jossa oli sudenkorennon ääriviivat edessä turkoosilla =)

Olin onnesta soikeana, kun PO.P tuli Tampereelle pari vuotta sitten. Sen jälkeen meidän Roopertilla onkin ollut yleensä koko kauden mallisto =) uups!
Ennen kuin työpaikkani oli vielä Koskikeskusessa kävin liikkeessä lähes päivittäin. Myyjistä tuli tuttuja ja he tiesivät mitä meillä ei vielä ole tai mistä uusista olisin kiinnostunut =)
Nyt, kun työpisteeni sijaitsee muualla, poikkean liikkeessä harvemmin, mutta olen sitäkin tehokkaampi.. maanantaina taas poikkesin ja oli tullut niiiiiiin ihania vaatteita kevätmallistoon!!
Mukaan lähti yksi pitkähiainen, lyhythiainen raitapaita (jonka luulin olevan pitkähiainen), haalean turkoosin ja mintun vihreän sekoituksen värinen (??) t-paita ja raitapipo. Ihan mielettömän ihanat!!

PO.Pin vaatteet on vaan niin kivoja. Ne on laadukkaita ja värikkäitä, mahtavia tarhavaatteita ja vähän parempinakin toimivia. Kevään mallisto oli niin ihanan värikäs, että joutuu ehkä vielä muutaman paidan tai jonkun muun hakea. On niin kiva, että pojillekin on värikkäitä paitoja, eikä aina vaan tummia, mustia hirviöpaitoja.

Olen todella perso lastenvaatteille, enkä kyllä yleensä edes kovinkaan katso hintalappua, jos jotain kivaa näen. Nytkin Roopen kaappi on niin ängettynä täyteen, että pitäisi alkaa tyhjentään pieniä pois. Ja mihin niitä sitten taas tunkisi... Taitaa lähteä rakkaalle ystävälle kierrätykseen hänen pojilleen :)


Tästä paidasta oli myös virheäsävyisempi, jossa merkissä luki New York.. pitäisköhän..

 H&M:ltä haetut tarhafarkut. Tampereen isossa H&M.ssä oli muuten lasten vaatteista ale "osta 40 €, saat -10 €" (1.4. saakka)
Raitapaita oli samansävyinen kuin tuo pipo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti