maanantai 26. maaliskuuta 2012

Poistomyyntien satoa

Kylläpäs on ollut taas kiireinen viikonloppu, kun en ole tännekään kerinnyt ollenkaan. Nopeasti se kyllä menikin.
Olettekos käyneet poistopäivillä "säästämässä"? Minä ehdin jo kahteenkin kertaan. Ensin perjantaina syöksyimme työkaverini kanssa suoraan töistä ja vielä lauantaina kävin, lähinnä tätini ostoksia hakemassa, mutta tarttui sieltä taas itsellekin kaikkea. Vielä ehkä kylpypyyhkeitä pitäisi hakea.. oli nimittäin paksuja ja ihania pyyhkeitä vaan 10 €/kpl, värejä oli vaikka ja mitä.

Mitäs minä sitten löysinkään? Sain ne lempparilakanani; Optiset omenat ja juuri niin kuin suunnittelin. Meille mustat, Sannille punaiset ja Roopelle siniset. Mustiin ja punasiin ei ollut tyynyliinoja tuolla Pyynikin pisteessä, mutta liikkeessä on vielä mustia, joten pitänee hakea sieltä. Punaisia ei enää valitettavasti kai ole saatavilla, mutta meillä onneksi oli niitä jo jemmassa kaksin kappalein, koska saimme ne kummitytöltämme Annalta joululahjaksi.

Äitini tuotti minulta satiinipuuvillalakanat kihlajaislahjaksi isäpuoleni kummipojalle. Tälle kummipojalle on myös juuri syntynyt pieni tyttö, joten myös hänelle oli määrä jotain katsoa. Kihlalahjaksi valitsinkin ihanat beiget lakanat, joista minulla valitettavasti ei ole kuvaa, koska jätin ne jo äidilleni. Vauvalahjaksi ostin vaaleanpunaisen muumityynyn ja -peiton, ihanat! Ja tärkein mitä äidilleni piti saada oli hänen työpaikallensa verhokapat. Nekin löytyi ja vielä loistohinnalla 12 €/2,5 m.

Ja mitäs muuta.. muumityynyliinoja (3 kpl, 10 €), varatyynyjä (8€), varapeitto (12€), tyynyliinoja (á 3 €)... Kummitädilleni ostin syntymäpäivälahjaksi Kide -pöytäliinan, jonka olisin ostanut myös itselleni, mutta kun valmisliinojen mitat ovat 250 m ja meidän pöytä on 240 m, joten jää vähän lyhyeksi.

Todellisia löytöjä, joita kannattaa käydä hakemassa, vaikkei itselle niin lahjaksi tai tuliaisiksi. Poistopäivät kestää vielä tämän viikon :)



Joitakin löytöjä :)
 
 Kide-pöytäliina

 Roopen Optinen omena ei ollut vielä ehtinyt pesukoneeseen

Muumi -tyynyliinoja 

Roope halusi itselleen Aappa pyyhken ja repun :) (yht. 12 €)

 Tyynyliinoja ja tyynyjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti